dilluns, 11 d’octubre del 2010

SORTIDA A CAMADOCA

El dia 8 d'octubre vam fer una sortida a Santa Maria de Merlès per visitar el centre de cria de fauna i educació ambiental de Camadoca. Quan vam arribar el primer que vam fer va ser un bon esmorzar, després van venir la Núria, l'Oriol i el Frederic i vam fer tres grups per fer tres activitats diferents: visionar un vídeo sobre la fauna i observar animals d'aigua dolça microscòpics, baixar al riu a veure els crancs invasors i visitar el centre.
Una altra activitat que vam fer va ser alliberar ocells, tres eriçons i tres ànecs. Aquests ànecs els vam batejar, cada grup va triar un nom per l'ànec que alliberava. El primer va ser un mascle i li van posar Bob, el segon va ser una femella i la van anomenar Eulàlia, com la nostra escola, i el tercer, un altre mascle, li van dir Eloi.
El missatge més important que ens van donar va ser que cada animal ha d'estar al seu lloc d'origen i que no els hem de portar d'un lloc a l'altre i també, a l'hora de comprar o adoptar un animal hem d'estar segurs de que el podrem cuidar durant molts anys.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada